Sök:


OM SOBEA

Hos Sobea hittar du underbara ekologiska kläder som snabbt kommer bli dina favoriter. Kombinationen av vackra färger och lyxiga material gör att Sobea blir ditt första val i garderoben. Beatrice Sjöberg Magnusson grundade Sobea 2007, hon designar och ritar alla mönster med stor kärlek. Som yogalärare inspireras hon av hur kroppen rör sig och hur hon själv vill att ett plagg ska sitta för bästa komfort. Sobea följer dig i din vardag, som basplagg, yogaplagg eller mysplagg. 
Att använda organisk bomull och på så sätt värna om vår jord och vår hälsa är en självklarhet för Beatrice. Hennes önskan när du bär ett Sobeaplagg är att du ska känna dig glad, vacker och vilja möta dina medmänniskor med ett leende. Det är So Bea.

VI BRYR OSS!
Och det gör DU också när du köper ett Sobeaplagg! Du har gjort ett bra val när du handlar Sobeakläder. Bomullen vi använder är ekologisk och fabriken som tillverkar kläderna är certifierade enligt GOTS. GOTS ställer miljökrav genom hela tillverkningsprocessen och omfattar odling, skörd, produktion, processer, tillverkning, förpackning och märkning. Läs mer här!
Peace, Love and Respect to the earth! 

Vill du läsa mer om Beatrices yoga så kika in på: www.soyoga.se


Fotografierna på denna hemsida är tagna av:
Carlos Norlén - www.carlosnorlen.com