Sök:

KÖPVILLKOR

Vi använder oss av Klarna checkout. Frakten kostar 49 kr inom Sverige. För kunder i övriga länder kostar det 150 kr. Vi skickar vanligtvis din order inom 3 ARBETSDAGAR. Vid långhelger och
 under juni, juli & augusti kan det dröja ytterligare några dagar. Svensk moms 25% är alltid inkluderad i priset. 
Det är viktigt att du anger korrekt mobilnummer för att DHL ska kunna meddela dig att ditt paket har anlänt till ditt Dhl-ombud.
Du har då 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket. För outhämtade paket som skickats tillbaka till oss debiteras du 160 kr + ev ny fraktavgift för omskick. (Enligt Dhl.s tariff) 

ÖPPET KÖP
Du har full rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 14 dagar.
Kontakta oss alltid först via e-mail: info@sobea.se innan du returnerar ditt paket.

Returer och byten inom Sverige kostar 49kr. Vid byten står du även för ny frakt för nya varan. 
Maila oss innan återskick så skickar vi en returfraktsedel som du klistrar på din försändelse. Du skickar din vara tillsammans med ifylld RETURSEDEL  

Vår fysiska butik ligger i Bromma! Det går också bra att besöka oss där för att byta eller returnera direkt i butiken. Maila innan för att försäkra dig om att plagget du vill byta till finns i lager: info@sobea.se
Öppettider:
Mån-Fre 11-18
Lördagar 12-15
Se adress längst ner.

BYTEN OCH ÅTERKÖP
Vid byten och återköp krävs det att varan ska vara oanvänd och att den returneras i originalförpackningen med originalhandlingar. Försändelsen ska vara välförpackad för att undvika transportskador. Vi accepterar EJ returnerade plagg som är täckta av hårstrån från husdjur. Plagget ska vara rent och se oanvänt ut! Efter att vi har mottagit och kontrollerat din retur får du tillbaka varans belopp på ditt konto eller byte mot annan vara. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.  

REKLAMATIONER
Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara eller antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart per email: info@sobea.se för att rätta till felet. Uppge ditt namn, ordernummer och vilken vara det gäller. Vi ersätter ditt utlagda porto för reklamtions- och felreturer. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss vilket innebär att kunden debiteras beloppet. Vid reklamation på eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.  

PRODUKTINFORMATION
Beträffande färgåtergivningen på bilderna försöker vi till det yttersta exponera dem så korrekt som möjligt. Trots det kan färgerna variera, framför allt mellan olika bildskärmar och andra inställningar. Det innebär att upplevda avvikelser i färg och ton samt storlekar inte är skäl för reklamation. Däremot besvarar vi gärna dina frågor beträffande färger och storlekar om du känner dig osäker.

KÖPVILLKOR FÖR KLARNA FAKTURA
Handla nu - betala efter leverans! När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor. Betalningstid är alltid 14 dagar. 
Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta om 25.50 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. * Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor. Klarna AB, organisationsnummer SE556737-0431

Sobea Design AB
Ålstensgatan 13
167 65 Bromma